Monday, July 14, 2008

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008: ΠΟύ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟΨΕ;

Δεν μπορεί, όπου και να είστε, όλο και κάτι θα βρτείτε που να σας ενθουσιάσει και να σας ψυχαγωγήσει. Για θέατρο, μιλάμε! Ιδιαίτερα στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις. Οι επιλογές είναι αρκετές. Ωστόσο, οι νέοι ξέρω ότι προτιμούν τις καφετέριες, τις παραλίες και τα μπαράκια...

Το μιούζικαλ «Porgy and Bess» στο Badminton
BADMINTON (Πάρκο Γουδή). Το μιούζικαλ του Τζορτζ Γκέρσουιν «Porgy and Bess» έρχεται από τη Νέα Υόρκη από την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο (και όχι από σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο). Εναρξη 9.30 μ.μ. (16,18 και 19/7 και στις 5 μ.μ.). Τιμές εισιτηρίων 20, 40, 55, 65 και 80 ευρώ .

και αφιέρωμα στην επιθεώρηση από τον Σταμάτη Κραουνάκη στο Θέατρο Βράχων
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ Μουσική παράσταση-αφιέρωμα στην επιθεώρηση με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την ομάδα «Σπείρα-Σπείρα». Εναρξη 9.30 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων 20 (νεανικό) και 25 ευρώ .

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ (Πειραιώς 100). Με την παράσταση «Neverlad-Blood on the dance floor» από τον Κωνσταντίνο Ρήγο και το Χοροθέατρο «Οκτάνα» πέφτει η αυλαία του 6ου Φεστιβάλ Χορού. Σήμερα και αύριο στις 9 μ.μ..Τιμές εισιτηρίων 10 (φοιτητικό) και 15 ευρώ .

ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ (πεζοδρ. Προφ. Ηλία, Χαλάνδρι). «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Καλαβρούζο. Εναρξη 9 μ.μ. Τιμές εισιτηρίων 15 (φοιτητικό) και 20 ευρώ .

ΠΑΠΑΓΟΥ Ο «Ματωμένος γάμος» του Λόρκα από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στο Δημοτικό Κηποθέατρο. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Τσιάνου και πρωταγωνιστούν οι Μέμος Μπεγνής, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου. Εναρξη 9.30μ.μ.
ΣΥΡΟΣ Η «Ωραιότερη ιστορία του κόσμου» σε κείμενο-σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου από το παιδικό στέκι του Εθνικού Θεάτρου στο σχολικό συγκρότημα Ξηρόκαμπου.
  • ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΧΑΝΙΑ «Ελένη» του Ευριπίδη από τον Θοδωρή Αθερίδη σήμερα και αύριο, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ «Ριχάρδος Γ'» του Σέξπιρ με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη, στις 9.30 μ.μ., στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.
  • ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΓΡΙΝΙΟ Πρεμιέρα για τη «Λοκαντιέρα» του Κάρλο Γκολντόνι από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στις 9 μ.μ., στο Κηποθέατρο Πάρκου. Η σκηνοθεσία είναι του Βασίλη Νικολαΐδη και πρωταγωνιστούν οι Μαρία Παρασύρη, Λευτέρης Ζαμπετάκης.

ΑΡΤΑ Η «Σαμία» του Μενάνδρου με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μόρτζο στο Κάστρο.
  • ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΕΡΡΕΣ «Οψόμεθα εις Φιλίππους» από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, σήμερα και αύριο, στο στρατόπεδο Εμμ. Παππά. Μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα Σέξπιρ και Πλούταρχου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη.

ΕΔΕΣΣΑ «Βάκχες» του Ευριπίδη από το θεατρικό σχήμα του Λεωνίδα Λοϊζίδη.
  • ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ «Του Κουτρούλη ο γάμος» του Αλέξανδρου Ρίζου-Ραγκαβή με τους Παύλο Χαϊκάλη, Δημήτρη Μαυρόπουλο. Και αύριο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ «Γιατρός με το στανιό» του Μολιέρου με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Βασίλη Τσιβιλίκα, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία. Και αύριο.
ΛΑΡΙΣΑ «Δωδέκατη νύχτα» του Σέξπιρ από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

No comments: