Wednesday, July 16, 2008

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ….

http://www.os3.gr/festival_2007/ymitos/ATHOS-DANELLIS.jpg

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας γεμίζει τις καλοκαιρινές βραδιές με παραστάσεις του Καραγκιόζη σε συνεργασία με τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών του Άθω Δανέλλη. Κάθε Κυριακή στις πλατείες της πόλης με ένα νέο έργο θα θυμίσει σε όλους μας τα παιδικά μας χρόνια και οι νεότεροι θα διασκεδάσουν με τον ήρωα, την κλασική ελληνική μορφή που έκανε γνωστή στην Ελλάδα ο Ευγένιος Σπαθάρης. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, με ώρα έναρξης στις 9.00 μ.μ., είναι:

20 Ιουλίου: Πλατεία Προφήτη Ηλία, 27 Ιουλίου: Πλατεία Παναγίας Ελεούσας, 3 Αυγούστου: Άλσος Μητέρας, 10 Αυγούστου: Πλατεία Μακρυγιάννη, 17 Αυγούστου: Πλατεία Δημοκρατίας, 24 Αυγούστου: Πλατεία Λαμπράκη, και 31 Αυγούστου: Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ακόμα, η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Βαρβάρας διοργανώνει καλοκαιρινές συναυλίες την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Άλσος Μητέρας και την Τετάρτη 30 Ιουλίου στην Πλατεία Παναγίας Ελεούσας στις 9.00 μ.μ.

  • Ο Καραγκιόζης πάει και στην παραλία και συγκεκριμένα στην πλαζ Φρεαττύδας. Αφορμή οι παραστάσεις Θεάτρου Σκιών που θα δίνει εκεί κάθε βράδυ, από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι και τις 17 Αυγούστου ο καραγκιοζοπαίκτης Μιχάλης Ταυλάτος.

No comments: