Friday, October 20, 2017

«Ρωσική Επανάσταση» στο Βασιλικό Θέατρο | Από τις 25 Οκτωβρίου

«Ρωσική Επανάσταση» στο Βασιλικό Θέατρο | Από τις 25 Οκτωβρίου


Στο πλαίσιο των Παράλληλων Εκδηλώσεων των 52ων Δημητρίων
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την «Ρώσικη Επανάσταση» σε δραματουργία και σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις. Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 25 Οκτωβρίου στο Βασιλικό Θέατρο, στο πλαίσιο τωνΠαράλληλων Εκδηλώσεων των 52ων Δημητρίων.

Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα | Θεματική 2018: Πολιτεία και Πολίτης

Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα | Θεματική 2018: Πολιτεία και Πολίτης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Λυκείου Επιδαύρου, θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα σε συνεργασία με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Αντιπεριφέρειας Αργολίδας και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.

Δωρεάν οι άνεργοι στο ΚΘΒΕ για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσεων
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής. Μέχρι σήμερα πάνω από 11.500 άνεργοι έχουν παρακολουθήσει δωρεάν τις παραγωγές του ΚΘΒΕ.