Tuesday, December 1, 2015

Σήμερα η πολιτική κηδεία του Μηνά Χατζησάββα - Στο εξωτερικό η αποτέφρωση

Σήμερα η πολιτική κηδεία του Μηνά Χατζησάββα - Στο εξωτερικό η αποτέφρωση
Σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι οι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μηνά Χατζησάββα. Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Στην συνέχεια, η σορός του θα μεταφερθεί στο εξωτερικό για να αποτεφρωθεί, όπως ο ίδιος επιθυμούσε.

Ο Γιώργος Κοτανίδης, φίλος και συνάδελφος του Μηνά Χατζησάββα, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι, επίσης, επιθυμία του ήταν να μην υπάρξουν στεφάνια και τα χρήματα να συγκεντρωθούν και να δοθούν για την ενίσχυση των προσφύγων και των μεταναστών:

Monday, November 30, 2015

"ΕΦΥΓΕ" ο Μηνάς Χατζησάββας


 

Ο γνωστός ηθοποιός Μηνάς Χατζησάββας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από μία εβδομάδα.
Ο Μ. Χατζησάββας είχε αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, και οι γιατροί του νοσοκομείου είχαν κρίνει την κατάσταση του κρίσιμη.
Ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί εκεί σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύονταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε προβλήματα με την καρδιά του, τα οποία είχαν επιβαρύνει σημαντικά την υγεία του.