Saturday, March 19, 2011

Εξαρχέας, Μπρατάκος, Τοκάκης διεκδικούν τον χρυσό σταυρό του Χορν

Ο Παναγιώτης Εξαρχέας, ο Παναγιώτης Μπρατάκος και ο Θάνος Τοκάκης είναι οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο «Δημήτρης Χορν». Το βραβείο, που θα απονεμηθεί για ενδέκατη χρονιά φέτος σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο θέατρο «Δημήτρης Χορν», είναι ετήσιο, επαμειβόμενο και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού κατά την περασμένη θεατρική περίοδο. 

Εξαρχέας, Μπρατάκος, Τοκάκης διεκδικούν τον χρυσό σταυρό του Χορν
Το Βραβείο είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο συνοδευόμενος από περγαμηνή. Ο βραβευθείς πρέπει να είναι απόφοιτος δραματικής σχολής και να έχει εμφανιστεί για πρώτη φορά στο θέατρο, επαγγελματικά, τα τελευταία χρόνια.
Εξαρχέας, Μπρατάκος, Τοκάκης διεκδικούν τον χρυσό σταυρό του Χορν
Την εκδήλωση της απονομής θα χαιρετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Στο θεσμό του Βραβείου θα αναφερθεί ο πρόεδρος της επιτροπής, Κώστας Γεωργουσόπουλος. Μέλη της επιτροπής είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη. Ο περυσινός νικητής του «Βραβείου Δημήτρης Χορν», Μιχάλης Οικονόμου, θα παραδώσει τον χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν που είχε λάβει κατά την περυσινή βράβευσή του, στον φετινό βραβευθέντα. Τη συνολικότερη οργάνωση έχουν επιμεληθεί ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

No comments: