Tuesday, October 7, 2008

Φύλλο για τυρόπιτα!!!


Εταιρεία Θεάτρου «Διά-θεσις»

Πόσο δύσκολο είναι να πεις σε κάποιον «σ’ αγαπώ»; Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια πρόταση γάμου; Πόσο δύσκολο είναι να χωρίσεις; Πόσο δύσκολο είναι να αναγγείλεις ένα θάνατο; Πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσεις με τους γονείς σου;

Το Φύλλο για Τυρόπιτα πραγματεύεται τη δυσκολία της ανθρώπινης επικοινωνίας μέσα στο σημερινό ανταγωνιστικό κόσμο. Δύο τυχαίοι και εκ πρώτης όψεως διαφορετικοί άνθρωποι σε μια τυχαία συνάντησή τους ανταλλάσουν τις εμπειρίες τους για τη δυσκολία της ανθρώπινης επαφής. Μέσα από μια ονειρική κατάσταση η διήγηση τους πραγματώνεται επί σκηνής, και ο θεατής βλέπει τους δυο ανθρώπους να μεταμορφώνονται σε 10 διαφορετικά πρόσωπα που βιώνουν διαφορετικές σχέσεις. Σχέσεις ερωτικές. Σχέσεις οικογενειακές. Σχέσεις φιλικές. Όλα αυτά ιδωμένα με πολύ χιούμορ. Μια κωμωδία καταστάσεων και διαρκών παρεξηγήσεων!

Η Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα φιλοξενεί για 8 μόνο παραστάσεις το έργο Φύλλο για Τυρόπιτα του συγγραφέα και ηθοποιού Θανάση Μαργαρίτη. Το έργο παρουσιάστηκε για μία παράσταση στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια των Δημητρίων 2007, στην Κατερίνη και το Λιτόχωρο καθώς και στην Γερμανία, στη Στουτγκάρδη και το Βάιμπλιγκεν.

Ταυτότητα της παράστασης

Συγγραφέας: Θανάσης Μαργαρίτης.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Μαργαρίτης, Μαρία Καραμήτρη.

Ζωγραφική – Σκηνική Επιμέλεια: Γιώργος Φλέσσας.

Μουσική: Ορέστης Πήττας.

Επιμέλεια Φωτισμών: Χάρης Γεωργιάδης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Μαργαρίτης και Εύα Νέδου. Φωνή off: Ιορδάνης Αϊβάζογλου

Πληροφορίες παράστασης

Ημερομηνίες: 18-19, 24-25-26, 31 Οκτωβρίου και 1-2 Νοεμβρίου 2008

Ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Πού: Χώρος Τέχνης 3ος Όροφος, Καθολικών 4, Θεσσαλονίκη

Ώρα: 21:00

Εισιτήρια: 15 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις : 2310 535747

No comments: