Monday, May 30, 2011

Λουκρητία Βοργία η Διδασκάλου

Τη Λουκρητία Βοργία πρόκειται να "ντυθεί" το καλοκαίρι η Κατερίνα Διδασκάλου. 

Ο Βασίλης Αναστασίου ετοιμάζει μία παράσταση πάνω στο έργο του Βίκτωρος Ουγκώ με εκείνη στον ομώνυμο ρόλο, ενώ στο πλευρό της πρόκειται να δούμε τους Κώστα Κρομμύδα, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Ιωσήφ Πολυζωίδη, Βασίλη Μαργέτη, Λάζαρο Βαρτάνη και Κωνσταντίνο Κακούρη. Η πρεμιέρα υπολογίζεται για τις αρχές του Ιουλίου...


Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που έκανε φέτος το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο έργο της "Η σεξουαλική ζωή του κύριου και της κυρίας Νικολαΐδη", έκλεισε να σκηνοθετήσει ένα της ακόμα έργο και την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μας συμφώνησε με τον Κώστα Σπυρόπουλο, που έχει αναλάβει πια το θέατρο "Ηβη", να ανεβάσει σε αυτό την κωμωδία της "Ο παππούς έχει πίεση", ενώ στο "Χώρα" θα δούμε για δεύτερη χρονιά τη "Σεξουαλική ζωή..." της!
Παραμένω στο έργο "Ο παππούς έχει πίεση" και στο ανέβασμά του στο θέατρο "Ηβη" για να σας ενημερώσω ότι για δύο απ" τους βασικότερους ρόλους του "έκλεισαν" ήδη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κι ο παλαίμαχος -μα πάντα γεμάτος ενέργεια- Κώστας Βουτσάς, ενώ η Παπαδοπούλου προχωράει και στην υπόλοιπη διανομή που θα περιέχει κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις.
Η Αβα Γαλανοπούλου, η οποία έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον Αλέξανδρο Ρήγα -τηλεοπτικά και θεατρικά-, βρίσκεται σε θετικές συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να τη δούμε να πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση που αυτός ετοιμάζει με τον Δημήτρη Αποστόλου για το θέατρο "Λαμπέτη".

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Σταμάτη Κραουνάκη, που θα... παντρέψουν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους σε μια πολύ δυναμική συναυλία που θα δοθεί στον πολυχώρο "Τεχνόπολις" στις 9/6, κάνουν εκ νέου συζητήσεις προκειμένου να ετοιμάσουν μια νέα "ανάγνωση" της... ιστορικής πια "Λυσιστράτης" τους. Δεν έχουν συζητήσει για το πότε θα της δώσουν "φιλί ζωής", αλλά το θέλουν πολύ και οι δύο και το οργανώνουν με μεράκι.
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΣ, ΕΘΝΟΣ, 30/5/2011

No comments: