Monday, May 30, 2011

Πρόωρη αυλαία για το Ημέρωμα της Στρίγκλας

  • ΚΑΤΑΓΜΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ 
  • Πρόωρα έπεσε η αυλαία για "Το ημέρωμα της στρίγκλας" μετά το κάταγμα που υπέστη επί σκηνής η Δήμητρα Ματσούκα.
Πρόωρη αυλαία για το Ημέρωμα της Στρίγκλας

Πρόωρα έπεσε η αυλαία για "Το ημέρωμα της στρίγκλας" μετά το κάταγμα που υπέστη επί σκηνής η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός είχε ένα στραβοπάτημα στο πρώτο μέρος της παράστασης στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Παρασκευής, και μεταφέρθηκε με έντονους πόνους στο καμαρίνι της. Η ώρα περνούσε, οι πόνοι δεν υποχωρούσαν, το πόδι της πρήστηκε και οι υπεύθυνοι του Κ.Θ.Β.Ε. διέκοψαν την παράσταση και τη μετέφεραν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.


Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα και το πρωί του Σαββάτου την οδήγησαν στον χειρουργείο. Η Δ. Ματσούκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο θεραπευτήριο και θα παραμείνει για μερικές μέρες ακόμη, ενώ οι παραστάσεις ματαιώθηκαν. Ετσι εκτός από την παράσταση της Παρασκευής που δεν ολοκληρώθηκε, δεν έγιναν οι δύο παραστάσεις του Σαββάτου (απογευματινή και βραδινή), αλλά και η χθεσινή, που ήταν και η τελευταία για "Το ημέρωμα της στρίγκλας" σε σκηνοθεσία του Γεωργιανού Ρόμπερτ Στούρουα - όσοι είχαν βγάλει εισιτήρια πρέπει να επικοινωνήσουν με το ταμείο του Κ.Θ.Β.Ε.
Στο πλευρό της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο συμπρωταγωνιστής της Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η διοίκηση του Κ.Θ.Β.Ε., αλλά και οι δικοί της άνθρωποι που έσπευσαν από την Αθήνα. Μέσα στην εβδομάδα η Δ. Ματσούκα θα βγει από το νοσηλευτικό ίδρυμα, θα χρειαστεί ωστόσο να έχει το πόδι της στο γύψο και στη συνέχεια θα κάνει φυσικοθεραπείες, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά που έγινε με το σοβαρό κάταγμα.

No comments: