Friday, November 7, 2008

Τρία ζευγάρια παίζουν ... Θάρρος ή Αλήθεια

Δεν θα ήταν καλύτερα το σεξ να μπορούσε να βοηθήσει τον γάμο παρά να τον πληγώσει; Μη βιαστείτε να απαντήσετε πριν δείτε την κωμωδία του Τζεφ Γκουλντ, «Θάρρος ή Αλήθεια;» που παρουσιάζεται από τις 20 του μήνα στο θέατρο «Αμιράλ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου.

Τρία ζευγάρια παίζουν ... Θάρρος ή Αλήθεια

Τρία ζευγάρια μαζεύουν όλο το θάρρος τους και όλη την αλήθεια τους για να τη ρίξουν άτσαλα πάνω στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Πόσα ποτά θα χρειαστούν για να πιουν και να αντέξουν αλήθειες που έχουν κρύψει κάτω από το κρεβάτι του τέλειου γάμου τους; Πόσο θάρρος θα χρειαστούν για να δοκιμάσουν τώρα όλοι μαζί μια ακραία σεξουαλικά εμπειρία που όλοι τους έχουν σκεφτεί άλλα ποτέ δεν έχουν τολμήσει;

Οσο η νύχτα περνάει τα σκοτάδια τους δυναμώνουν και όσο τα σκοτάδια δυναμώνουν το παιχνίδι χοντραίνει. Ενα παιχνίδι που δεν αφήνει πίσω του νικητές. Αφήνει μόνο το θάρρος της Αλήθειας. Και όποιος αντέξει...

Το έργο είναι υποψήφιο στο Λος Αντζελες ως η καλύτερη κωμωδία για το 2008. Τη μετάφραση υπογράφει ο Γιώργος Ηλιόπουλος, τη σκηνοθεσία-απόδοση ο Γιάννης Βούρος, τα σκηνικά-κοστούμια η Λουκία Μινέττου. Παίζουν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Μαρία Ανδρούτσου, Σαράντος Γεωγλερής, Φαίδρα Δρούκα, Νίκος Ιωαννίδης και η Μαρία Σολωμού.

No comments: