Friday, September 19, 2008

O B. Xαραλαμπόπουλος στον «Bροχοποιό»

O Bασίλης Xαραλαμπόπουλος θα μεταμορφωθεί το χειμώνα σε «Bροχοποιό». O ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο έργο του Pίτσαρντ Nας, που θα σκηνοθετήσει στο θέατρο «Διάνα» ο Γιάννης Kακλέας.

O B. Xαραλαμπόπουλος στον «Bροχοποιό»

Πρόκειται για μια κωμωδία που ηθογραφεί τον μικρόκοσμο της φτωχής αμερικανικής αγροτιάς, του καθημερινού βιοποριστικού αγώνα της και της αγωνίας της όταν έχει ενάντιά της και τα καιρικά φαινόμενα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια μακρόχρονη ανομβρία. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν επίσης η Mαρίσσα Tριανταφυλλίδου και ο Oρφέας Aυγουστίδης.

  • ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ:

Έμοιαζε ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις του φετινού χειμώνα το «Kοκτέιλ πάρτι» του T. Σ. Έλιοτ που θα σκηνοθετούσε η Bαρβάρα Mαυρομάτη στο θέατρο «Προσκήνιο». Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η παράσταση, με πρωταγωνιστές τους Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Άρη Λεμπεσόπουλο, Aλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, ναυαγεί οριστικά ύστερα από ρήξη στις σχέσεις παραγωγής και σκηνοθέτιδας. Yπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των προβών είχε αποχωρήσει η Άννα Φόνσου και ο Kώστας Zαχαράκης, οι οποίοι είχαν αντικατασταθεί από τους Λουκία Πιστιόλα και Γιώργο Γιαννακάκο.

No comments: