Sunday, May 22, 2011

Ραντεβού των ερασιτεχνών στην Ορεστιάδα

  • Δ.Ν.Μ., ΤΑ ΝΕΑ: Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 
Κλείνει δώδεκα χρόνια. ∆εν γίνεται στην πρωτεύουσα. ∆ιοργανώνεται στην εσχατιά της Ελλάδας. Και δίνει βήµα έκφρασης στους ερασιτέχνες του Θεάτρου όλης της χώρας µας – µε τεράστια επιτυχία. Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου γίνεται και φέτος στη Νέα Ορεστιάδα Εβρου, από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ∆ιόνυσος και τους τοπικούς φορείς. Και προκαλεί τον κάθε ενδιαφερόµενο να διαγωνιστεί στο πεδίο του Θεάτρου και σε όλα τα είδη του (πλην αρχαίου δράµατος και παιδικού θεάτρου βέβαια). Και αφήνει µια χαραµάδα ελπίδας από την επαρχία για τους ερασιτέχνες και σε δύσκολη κοινωνική συγκυρία.

Προσθέστε στα παραπάνω και το ολοκαίνουργιο Θέατρο ∆ιόνυσος που θα φιλοξενήσει τις παραστάσεις σε περίπτωση κακοκαιρίας. Ειδικότερα, η πρόσκληση αφορά τα ερασιτεχνικά θεατρικά σχήµατα όπως οµάδες ενηλίκων από δήµους, συλλόγους, πανεπιστήµια και πολιτιστικούς φορείς, και ο διαγωνισµός θα γίνει από 27 Αυγούστου έως 4 Σεπτεµβρίου στο υπαίθριο δηµοτικό θέατρο Νέας Ορεστιάδας. Μάλιστα για το διαγωνιστικό µέρος επιλέγονται εφτά θεατρικά σχήµατα από κριτική επιτροπή – σηµειωτέον πως αποτελείται από έµπειρους και καταξιωµένους καλλιτέχνες του Θεάτρου – ενώ η υποβολή των συµµετοχών πρέπει να γίνει το αργότερο µέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου.


Για συµµετοχή στον διαγωνισµό, αιτήσεις θα αποστέλλονται µέσω ταχυδροµείου στο «∆ιόνυσος», Τ.Θ. 34, Τ.Κ. 682 00, Νέα Ορεστιάδα και στο mail@dionysos-net.gr ή στο τηλ. 25520-28.280.

No comments: