Tuesday, September 9, 2008

«Αρσενικό» για βραβείο

Δανδουλάκη, Κραουνάκης, Μπαλανίκα και Βενετσάνου «συναντήθηκαν» στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ταύρου «Εν Δράσει» για το έργο «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» απονεμήθηκε το 1ο βραβείο καλύτερης παράστασης στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας Εβρου, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με ένα ρεσιτάλ της Νένας Βενετσάνου, ενώ η ίδια παράσταση απέσπασε και το 1ο βραβείο κοινού.

«Αρσενικό» για βραβείο

Την 9η διοργάνωση του Φεστιβάλ σφράγισε με την παρουσία της η Κάτια Δανδουλάκη που τιμήθηκε για την προσφορά της στο ελληνικό θέατρο, σε μια βραδιά γεμάτη από συγκίνηση που έκλεισε με τη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και τον ίδιο σε ένα εκπληκτικό ντουέτο με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

  • «Η λέξη πρόοδος...»

Το 2ο βραβείο καλύτερης παράστασης απέσπασε το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα για το έργο «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» και το 3ο βραβείο η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Πυλαίας με την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή.

Το βραβείο σκηνοθεσίας μοιράστηκαν ο Π. Ναρλής από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ταύρου και ο Ν. Γκεσούλης από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα.

Το 1ο βραβείο ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Γ. Φραγκόπουλο για την ερμηνεία του στο έργο «Δάφνες και Πικροδάφνες» από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας, ενώ το 1ο γυναικείου ρόλου εξ ημισείας στις Μ. Λυμπεράκου και Μ. Ζαχαρίου από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ταύρου για τις ερμηνείες τους στις παραστάσεις «Αμπι Μπριούστερ» και «Αρσενικό και παλιά δαντέλα».

No comments: