Monday, April 18, 2011

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου

Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων συγκροτημάτων απ' όλο τον κόσμο.
Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στους χώρους μέσα στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και γύρω από την Ακρόπολη περιλαμβάνοντας την Πλατεία Συντάγματος, το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Ερμού, την Πλατεία Καπνικαρέας, την Πλατεία Μοναστηρακίου, την Πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο, την Αποστόλου Παύλου και τα Aλση της Αποστόλου Παύλου, την Πλατεία Κουμουνδούρου, την Πλατεία Κεραμεικού στην «Τεχνόπολη», τη Νέα Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο Μεταξουργείο και το Ίδρυμα Κακογιάννη.
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους συνολικά στο Ίδρυμα Κακογιάννη, μέσα από έντυπο υλικό, φωτογραφίες και βίντεο στους χώρους των φουαγιέ του Ιδρύματος, πραγματοποιώντας έτσι για πρώτη φορά το«Art Market». Στην κεντρική αίθουσα του Θεάτρου θα μπορούν να παρουσιάσουν μια ολιγόλεπτη παράσταση, ενώ θα μπορούν να οργανώσουν ή να παρακολουθήσουν Σεμινάρια και Workshops.
Στην τρίτη του διοργάνωση το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ιδρύματος Κακογιάννη και την αιγίδα του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.
Πληροφορίες
Από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως την Δευτέρα 4 Ιουλίου

No comments: