Wednesday, April 22, 2015

Σουρεαλιστική περφόρμανς με επτά γυναίκες σε... μία. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

H Zώγια Σεβαστιανού ζωντανεύει επτά διαφορετικές γυναίκες, επτά διαφορετικές προσωπικότητες, επτά ημιδιαταραγμένες ψυχές και δοκιμάζει την ισορροπία τους «Στη Σκοινί...» του BlackBox στο θέατρο «Βικτώρια» αυτό το Σαββατοκύριακο και στις 2 και 3 Μαΐου.

«Στη Σκοινί» ανεβαίνει η Ζώγια Σεβαστιάνου, που αναλαμβάνει επτά ρόλους
«Στη Σκοινί» ανεβαίνει η Ζώγια Σεβαστιάνου, που αναλαμβάνει επτά ρόλους
Πρόκειται για μία σουρεαλιστική μουσικoθεατρική περφόρμανς, ένα σπαρταριστό one woman show, όπου η ανεξάντλητη πρωταγωνίστρια ακροβατεί ανάμεσα στο γέλιο και το τραγούδι, σε κείμενα των Γιάννη Ξανθούλη, Παντελή Καναράκη, Θοδωρή Πετρόπουλου, Μίνου Θεοχάρη και της ίδιας, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας που αποτελείται από τους Δήμητρα Αθηναΐδου στο πιάνο, Μάκη Αναστασόπουλο στα πνευστά και Ανδρέα Τρούσσα στο μπάσο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού.

  • «Ρεσιτάλ»
«Είναι ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ερμηνείας από την ανεξάντλητη Ζώγια Σεβαστιανού, όπου με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, αφηγείται, τραγουδάει και χορεύει. Είναι μια παράσταση μίας περίπου ώρας όπου ο θεατής γελάει σχεδόν με τα πάντα. Ενα ανοιξιάτικο θεατρικό ''σφηνάκι'' γέλιου. Ενα δροσερό αεράκι», σημειώνει ο Δημήτρης Κομνηνός.

No comments: