Tuesday, November 8, 2011

ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Μείωση στις τιμές των εισιτηρίων


Επιθυμώντας να βοηθήσει το θεατρόφιλο κοινό στην εποχή τής εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής κρίσης, που ζούμε όλοι, το Θέατρο του Νέου Κόσμου προχωρεί σε νέα μείωση τιμών εισιτηρίων για τις παραγωγές του, από αύριο.
Επιθυμώντας να βοηθήσει το θεατρόφιλο κοινό στην εποχή τής εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής κρίσης, που ζούμε όλοι, το Θέατρο του Νέου Κόσμου προχωρεί σε νέα μείωση τιμών εισιτηρίων για τις παραγωγές του, από αύριο. Συγκεκριμένα, πέρα από την επέκταση σε 2 ημέρες της εβδομάδας -από μία που ήταν πέρυσι- της πολιτικής τού πολύ φθηνού εισιτηρίου (12 ευρώ γενική είσοδος κάθε Τετάρτη και Πέμπτη) για όλες τις παραγωγές, οι τιμές εισιτηρίων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή διαμορφώνονται ως εξής: "Ο Συγγραφέας", γενική είσοδος 15 ευρώ (αντί 20 ευρώ κανονικό, 15 ευρώ φοιτητικό). "The Pillowman", κανονικό 17 ευρώ (αντί 20 ευρώ), φοιτητικό 15 ευρώ (ισχύει και για νέους έως 26 και άτομα άνω των 65 ετών).
Επίσης, σε όλες τις παραγωγές ("Ορφανά", "Ο Συγγραφέας", "The Pillowman") και όλες τις ημέρες της εβδομάδας ισχύει ειδική τιμή εισιτηρίου για ανέργους: 10 ευρώ. Τέλος, η παιδική παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον μπαμπά μου", εκτός από τα νοσοκομεία και τα ιδρύματα, παίζεται και κάθε Κυριακή στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με ελεύθερη είσοδο.

No comments: