Monday, November 7, 2011

Αναβλήθηκε η παράσταση με τη Φανί Αρντάν


Όσοι είχατε προγραμματίσει να δείτε την Φανί Αρντάν αύριο το βράδυ θα πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Όλοι περιμέναμε να δούμε τη Φανί Αρντάν στο θεατρικό μονόλογο «Navire Night» που είχε προγραμματιστεί για τις 8 Νοεμβρίου στη σκηνή του Παλλάς. Όμως λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν στη διάσημη γαλλίδα ηθοποιό να πραγματοποιήσει την εμφάνισή της τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ατζέντη της Ολιβιέ Γκλουζμάν, «η Φανί Αρντάν βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναβάλει την παράσταση, Navire Night της Μαργκερίτ Ντυράς που θα παρουσίαζε με την Σόνια Βίντερ Άθερτον στο Παλλάς στις 8 Νοεμβρίου».

Η παράσταση μεταφέρεται για τις 21 Δεκεμβρίου στις 9.00μ.μ. Οι θαυμαστές της Φανί Αρντάν θα χρειαστεί να περιμένουν για λίγες εβδομάδες. Εμείς πάντως της ευχόμαστε περαστικά…

Πληροφορίες: «Νavire Night» με τη Φανί Αρντάν στο Παλλάς, 21 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης: 21:00. Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 32 13 100. Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com , στα καταστήματα Public, Iανός, Παπασωτηρίου. Με πιστωτική κάρτα: 210 81 0 81 81. Τιμές εισιτηρίων: 30, 40, 50, 60 ευρώ.

No comments: