Tuesday, April 28, 2015

Τον Καβάφη ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Τζούμας... Από 13 έως 31 Μαΐου


Τον Καβάφη ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Στην παράσταση που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Φαλκώνη και θα παρουσιαστεί τον Μάιο στο θέατρο «Χορν»

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας θα ερμηνεύσει στη σκηνή του θεάτρου Χορν τον παγκόσμιο Έλληνα ποιητή, Κωνσταντίνο Καβάφη. Αντλώντας υλικό από  τα αποκαλυπτικά ημερολόγια του, καθώς και τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τον έζησαν από κοντά και κατέγραψαν τους διαλόγους και τις συμπεριφορές του, ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Φαλκώνης, μας καλεί να γνωρίσουμε τον άνθρωπο Καβάφη, πέρα από τον μύθο.

Οι συναντήσεις του με τα πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία του, η αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του. Οι έρωτες του νου και του σώματός του. Οι πνευματικές του συγγένειες και οι “διάλογοι” του με τον Όσκαρ Ουάιλντ, μέσα από τις συζητήσεις του με το νέο ποιητή που τον επισκέπτεται.

Η σύνθεση κειμένου είναι του Γιάννη Φαλκώνη. Η πρωτότυπη μουσική του Γιώργου Ψυχογιού. Η χορογραφία του Δημήτρη Αντωνόπουλου, τα σκηνικά του Γιάννη Βλάχου και η ενδυματολογική επιμέλεια της Μπέττυς Λυρίτη.

Παίζουν: Τέλης Ζώτος, Αλέξανδρος Νταβρής, Ευαγγελία Καπόγιαννη, Νίκος Ζιάγκος, Γιάννης Τσιώμου, Ρούλα Αντωνοπούλου, Γιάννης Αγριόμαλλος, Αλέκα Ράπτη, Κώστας Βασιλόπουλος, Μπέττυ Λυρίτη. Αφηγητής: Δημήτρης Βίκτωρ

Μόνο για 15 παραστάσεις από 13 έως 31 Μαϊου
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.00 & Κυριακή στις 20.00 | Διάρκεια 90 λεπτά

Εισιτήρια:
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή
€16 κανονικό | €14 εξώστης και μειωμένης ορατότητας | €12 φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65 ετών

Σάββατο & Κυριακή
€18 κανονικό | €16 εξώστης και μειωμένης ορατότητας | €12 φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65

Προπώληση: www.ticket365.gr

No comments: