Saturday, November 19, 2011

Ο αποχωρισμός δύο ανθρώπων στη σκηνή του Booze Cooperativa



Ο βίαιος αποχωρισμός δύο ανθρώπων είναι το θέμα της παράστασης «πανσέληνος- εκδοχή β΄», ο οποίος παρουσιάζεται στο Booze Cooperativa από τις 20 έως τις 23 Νοεμβρίου. Μέσα στο project, που ολοκληρώνεται σε επτά εικόνες, παρουσιάζεται ο υπαρξιακός ακρωτηριασμός που υφίσταται αυτός που μένει πίσω, ο εκούσιος εγκλεισμός και ο κοινωνικός αποκλεισμός, οι απέλπιδες προσπάθειες απαγκίστρωσης από τις μνήμες του παρελθόντος, η παραίτηση, η εθελούσια «έξοδος».

Δύο φιγούρες άχρονες, άτοπες, άφυλες με μοναδικό, κοινό τόπο αναφοράς την καρμική σχέση που τους συνδέει και τα συναπαντήματα στις μετέπειτα ζωές.

Στην παράσταση ακούγεται ο μονόλογος «Για μένα, όμως, δε ρώτησες» από την ποιητική συλλογή της Αναστασίας Γκίτση «Κορίτσι των σκοτεινών δασών».



Σύμφωνα με την Αναστασία Γκίτση, «το ερώτημα "Για μένα όμως δενρώτησες" παραμένει και μετατρέπεται προοδευτικά σε πικρία και βαθιά παραδοχή μιας ήττας. Μας οδηγεί αργά στην πιο συνειδητή εγκατάλειψη του ίδιου μας του εαυτού, που αφείδωλα προσφέρουμε στον εραστή μας».

Πληροφορίες παράστασης:

Ημέρες παράστασης: Καθημερινά από 20 έως και 23 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης 9:00 μμ – Είσοδος: 10€
Διάρκεια: 50 λεπτά
Τηλ. Κρατήσεων: 6980005334
Booze Cooperativa, 2ος όροφος, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα

Το φουαγιέ του θεάτρου ανοίγει 1 ώρα πριν την παράσταση.

No comments: