Monday, October 27, 2008

Ερμηνεύει Καμπανέλλη, Πιραντέλο και Τσέχοφ

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος ερμηνεύει Ιάκωβο Καμπανέλλη, Λουίτζι Πιραντέλο, Αντον Τσέχoφ. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, μέσα από τη σειρά βιβλίων-cd «Λόγου Χάριν» (που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις bond-us music), ερμηνεύει τρία θεατρικά μονόπρακτα, παραδίδοντας στο κοινό ένα ηχογραφημένο ρεσιτάλ ηθοποιίας.

«Τρεις σκιές» ανθρώπων, όπως παρουσιάζονται μέσα από τα τρία κλασικά αριστουργήματα «Αυτός και το πανταλόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, «Ο Ανθρωπος με το λουλούδι στο στόμα» του Λουίτζι Πιραντέλο και «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» του Αντον Τσέχoφ υποδύεται ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος στο βιβλίο-CD.

Τα τρία έργα έχουν πολλά κοινά σημεία, όπου οι τρεις ήρωες, ανήμποροι να συγκρουστούν με την ανελέητη πραγματικότητα, μονολογούν στην ουσία έναν διάλογο και εξομολογούνται. Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Βαγγέλη Μπόντα πλαισιώνει και τα τρία έργα.

Η έκδοση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου ηθοποιού και δάσκαλου, Βασίλη Διαμαντόπουλου. Η καλαίσθητη συσκευασία περιλαμβάνει τόσο το CD όσο και βιβλίο 50 σελίδων με τα τρία θεατρικά μονόπρακτα. Η έκδοση πωλείται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία - δισκοπωλεία (πληροφορίες: 210 68 45000).

No comments: