Thursday, May 14, 2015

Θέλημα Θεού.. στο Τσάι στη Σαχάρα


Θέλημα Θεού.. στο Τσάι στη Σαχάρα

Το «Τσάι στη Σαχάρα» παρουσιάζει από την Κυριακή 10 Μαΐου και για 12 μόνο παραστάσεις το ψυχολογικό θρίλερ «Ο Θεός το Θέλησε»

Όταν ο λόγος και τα κηρύγματα του Θεού, παραποιούνται στο μυαλό μιας γυναίκας, όταν η ανάληψη εξουσίας μέσα στο ίδιο σου το σπίτι μετατρέπεται σε μέσο τυραννίας του ίδιου σου του παιδιού.. τότε μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει πως ο Θεός και ο λόγος του γίνεται επικίνδυνος αν μεταφραστεί λανθασμένα. Ως και δολοφονικός.


Η Αντζέλικα ζει με το γιο της Ουίλλιαμ, σε μια επαρχία. Επηρεασμένη από τα κηρύγματα των καλογριών που τη μεγάλωσαν στο μοναστήρι, ξεσπάει όλο το μένος της για τη ζωή που η ίδια στερήθηκε στο γιο της. Μέχρι την εμφάνιση της Λίζας, μια ελαφριάς κοπέλας του χωριού, που γίνεται η αφορμή να ξεδιπλωθεί όλη η συμπλεγματική ψυχοσύνθεση που δημιούργησε στην Αντζέλικα η μονή, η προσευχή και η απομάκρυνση απ τις χαρές της ζωής που στερήθηκε.
Ο Ουίλλιαμ ερωτεύεται τη Λίζα παρά τις απειλές της μητέρας του, η οποία όπως διατείνεται δρα και ενεργεί μόνο βάσει τον λόγων του Θεού, φτάνοντας σε ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες μέχρι την τελική κάθαρση, βάσει πάντα των δικών της πεποιθήσεων.

Κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 21 : 45
Τσάι στη Σαχάρα
Λαοδικείας 18

No comments: