Friday, March 2, 2007

Πρεμιέρες

* «Οι δύο όψεις ενός εγκλήματος». Το έργο της Αγκάθας Κρίστι με ηρωίδα τη μις Μαρπλ παρουσιάζει η ομάδα «Ηώς» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (2 και 3/3/2007) στο θέατρο «Σημείο». Η σκηνοθεσία είναι της Μαρλού Νικολαΐδη.

* «Εγώ είμαι το θείο βρέφος 2». Το έργο του Γιάννη Καλαβριανού εμπλουτισμένο επιστρέφει (3.3.2007) στο «Κλαμπ 22» σε σκηνοθεσία του συγγραφέα. Η ιστορία ενός νέου που προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι το αληθινό Θείο Βρέφος και ολόκληρη η παγκόσμια ιστορία θα πρέπει να ξαναγραφτεί. Παίζουν οι Αννα Ελεφάντη, Χρήστος Θεοδωρίδης, Γιάννης Καλαβριανός, Μαρία Κοσκινά, Αναστασία Μποζοπούλου. Τα σκηνικά - κοστούμια είναι των Αλεξάνδρας Μπουσουλέγκα - Ράνιας Υφαντίδου, η μουσική της Αννας Λάκη, η χορογραφία του Χρήστου Θεοδωρίδη.

* «Ελα». Ενα δρώμενο για περιθωριακούς ανθρώπους με αποκλίνουσες συμπεριφορές που τους απομονώνει η κοινωνία παρουσιάζει η ομάδα «Ατροπος» (3.3.2007) στον χώρο τέχνης «Ειλισσός». Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Σταμάτη Ευσταθίου, η μουσική του Δημήτρη Πάντου. Παίζουν οι Φαίη Γιάνναρου, Γιώργος Κατσίγιαννης, Αντώνης Μπέρτος, Σοφί Ουτέν, Μαρία Χρονοπούλου, Σταμάτης Ευσταθίου.

No comments: