Tuesday, March 31, 2015

Μέχρι την Κυριακή 17 Μαΐου η Κατερίνα Λέχου θα συνεχίσει να ενσαρκώνει την Μπλανς Ντυμπουά

Παρατείνονται λόγω μεγάλης επιτυχίας μέχρι την Κυριακή 17 Μαΐου οι παραστάσεις του έργου του Τένεσι Ουίλιαμς «Λεωφορείο ο Πόθος», στο θέατρο ΑΝΕΣΙΣ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γεωργιανός Λεβάν Τσουλάτζε, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για τις ανάγκες τις παράστασης. Η Κατερίνα Λέχου αναμετράται με την πιο εμβληματική ηρωίδα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, τη Μπλανς Ντυμπουά, ενώ ο Τάσος Ιορδανίδης ερμηνεύει τον ''μυθικό'' Στάνλεϊ Κοβάλσκι. Η μουσική σύνθεση της παράστασης είναι του Θάνου Μικρούτσικου, η μετάφραση του  Ερρίκου Μπελιέ, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει επιμεληθεί ο Σταύρος Λίτινας.

Η Μπλανς Ντυμπουά, μια υπερευαίσθητη, ώριμη ηλικιακά -και διόλου συναισθηματικά- γυναίκα φτάνει εξαντλημένη και πάμπτωχη στην πόρτα της μικρότερης αδελφής της Στέλλα και του συζύγου της Στάνλεϊ Κοβάλσκι. Η Μπλανς εγκαθίσταται σχεδόν απρόσκλητη στο ολίγων τετραγωνικών  φτωχικό σπίτι του ζευγαριού και επιμένει να ζει  νοσταλγώντας περασμένα “μεγαλεία”. Η κόντρα της Μπλανς με τον πουριτανό και σκληροτράχηλο οικονομικό μετανάστη από την Πολωνία, Στάνλεϊ, κρύβει έναν απαγορευμένο και έντονο ερωτισμό.

Πρωταγωνιστούν:
Κατερίνα Λέχου, Τάσος Ιορδανίδης, Δημήτρης Καπετανάκος, Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου, Δημήτρης Διακοσάββας, Μαριάνθη Φωτάκη, Αντώνης Βαρθαλίτης


Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη 19:30
Πέμπτη  20:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Κυριακή 19:30

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος : 19 ευρώ
Μειωμένο : 14 ευρώ

No comments: