Friday, June 22, 2012

4ο Athens Fringe Festival στο κέντρο της Αθήνας

Το Athens Fringe Live 2012 είναι η πρώτη ανοιχτή διοργάνωση του Athens Fringe Network, που έχει ως στόχο την παρουσίαση των δημιουργικών έργων των μελών του δικτύου.
Fibre Performing Arts
Fibre Performing Arts
Το Athens Fringe Live 2012 είναι η πρώτη ανοιχτή διοργάνωση του Athens Fringe Network, που έχει ως στόχο την παρουσίαση των δημιουργικών έργων των μελών του δικτύου. Το γνωστό από τις προηγούμενες διοργανώσεις Athens Fringe Festival, συνεχίζει, ως "Live" πλέον, να αποτελεί ανοιχτό βήμα για νέους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους, να συναντηθούν με το κοινό, με άλλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές κοινότητες, να συνεργαστούν με φορείς, να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου, να συνομιλήσουν με την πόλη.Φέτος, το Athens Fringe Live διεξάγεται 15-30 Ιουνίου σε διάφορους χώρους στο κέντρο της Αθήνας, όπως: Βρυσάκι, Τεχνόπολις, Θέατρο Επί Κολωνώ, Πολυχώρος Πολιτισμού Vault, Cabaret Voltaire, Ghost House, Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα, Αίγλη Ζαππείου, Ελληνοαμερικανική Ένωση, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Πολυχώρος Athenian Capitol, ArtActArea καλ.
Για το Athens Fringe Live ισχύει ημερήσιο εισιτήριο (πρόσβαση σε όλους τους χώρους): 5 ευρώ με το οποίο το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις δράσεις της ημέρας σε όλους τους χώρους διεξαγωγής.
Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθεύεστε καθημερινά από τους χώρους διεξαγωγής των εκδηλώσεων. Για την είσοδο στις εκδηλώσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι' αυτό προτείνουμε να φροντίσετε να βρίσκεστε έγκαιρα στο χώρο διεξαγωγής τους.
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις, (βιογραφικά, υλικό για τις ομάδες, και οπτικοακουστικό υλικό) μπορείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα www.Fringenet.gr.
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ...

No comments: