Sunday, September 25, 2011

THE APPLE HARVEST (GRIMM – PART II)


Performance / Video - Εγκατάσταση από την ομάδα Νοσταλγία

(http://nostalghia-theatre.blogspot.com)

στο RABBITHOLE

1 Οκτωβρίου 2011

_____________________________________________________________________
Η Νοσταλγία και ο θίασος των "Grimm" εγκαινιάζει το Rabbithole για αυτή τη σεζόν με μια φθινοπωρινή προ-παράσταση με ελεύθερη είσοδο και θέμα το μάζεμα των μήλων! 

Με αφορμή την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του πρώτου ψηφιακού μέρους της τελικης παράστασης, η ομάδα δημιουργεί ενα video-installation που θα μεταφέρει τον θεατή σε στιγμές από την καθημερινότητα των παραμυθάδων που βοήθησαν τους αδερφούς Γκριμ στη συλλογή του υλικού, που αποτέλεσε την πασίγνωστη ανθολογία των παραμυθιών τους. Δεύτεροι σε πωλήσεις μετά τη Βίβλο (!), οι τρεις τόμοι της ανθολογίας περιέχουν ιστορίες και θρύλους που τα αδέρφια κατέγραψαν με τη βοήθεια πολλών αφηγητών (από χωρικούς μέχρι διανοούμενους, και από καινούριες γνωριμίες μέχρι τα κορίτσια της διπλανής πόρτας).

Παράλληλα με την ψηφιακή εγκατάσταση, το Rabbithole γεμίζει από αφηγητές που θα ψιθυρίζουν παραμύθια, ιστορίες, ποιήματα και τραγούδια στους θεατές που θα αποφασίσουν να τους πλησιάσουν...

Η παράσταση "Grimm" ανεβαίνει στο Rabbithole στις 6 Φεβρουαρίου του 2012, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 20 μόνο παραστάσεις. Μείνετε συντονισμένοι για νέα της παραγωγής και περισσότερα pre-show events στο http://grimmshow.blogspot.com!

ΣΥΛΛΗΨΗ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τώνια Ράλλη ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Δημιουργίας «Νοσταλγία»





ΗΘΟΠΟΙΟΙ/PERFORMERS:
Εμμανουέλα Κορκή Κωνσταντίνος Λιναρδάκης Νάνσυ Παπαϊωάννου  Αντώνης Τανισκίδης Τζωρτζίνα Τάτση

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Αλέξανδρος Λόγγος, Παναγιώτης Λογοθέτης, Τώνια Ράλλη, Δημήτρης Τσάλτας ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Τώνια Ράλλη ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ: Αλέξανδρος Λόγγος ΜΑΛΛΙΑ - ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ: Μαίρη Μέγγουλη ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος Σίμωνας ΜΟΥΣΙΚΗ: Στάθης Νταφαλιάς VIDEO - ΠΡΟΒΟΛΕΣ: Τώνια Ράλλη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Φιλιώ Σταματοπούλου, Έλλη Στεφανίδη
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γιώργος Σίμωνας, Τώνια Ράλλη
ΒΟΗΘΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ομάδα "Ιπποκαμπος"
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: RABBITHOLE - Γερμανικού 20, Μεταξουργείο
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60΄ περίπου  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 5249903

No comments: