Wednesday, May 7, 2008

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΓΙΑ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ

Ομάδα σερβιτόρων με ατσαλάκωτη παλιομοδίτικη εμφάνιση. Οι άνδρες ως μπάτλερ, οι γυναίκες ως καμαριέρες ή γκουβερνάντες της προπολεμικής βρετανικής αριστοκρατίας. Φέρονται, μιλούν και σερβίρουν με όλους τους τύπους. Και ξαφνικά αυτοί οι ίδιοι «σεληνιάζονται». Αρχίζουν και τραγουδούν, πέφτουν κάτω, χορεύουν, διηγούνται πικάντικες ιστορίες, τσαλακώνοντας καταχαρούμενοι και τα ρούχα και τους καθωσπρεπίστικους τύπους.

Είναι οι Δανοί Cafe Kolbert, θίασος σερβιτόρων και πολυκαλλιτεχνών που αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο φέρνουν μια ανατρεπτική πρόταση διασκέδασης στο καλοκαιρινό μπαρ-εστιατόριο El Pecado (Λ. Καραμανλή 14, τηλ. 210-8959645).

Είναι η πρώτη από τις ανάλογες εκδηλώσεις που προγραμματίζει το μπαρ: διαφοροποιώντας τις διαθέσεις του από το συνηθισμένο κλάμπινγκ της παραλίας, το El Pecado εγκατέλειψε τη χειμερινή του στέγη στου Ψυρρή και εγκαταστάθηκε στο πρώην Βο μαζί με μια ατζέντα εκδηλώσεων με shows, dj sets και live συναυλίες.

Show ή πρόσκληση σε... ριψοκίνδυνο δείπνο η εμφάνιση των εκκεντρικών σερβιτόρων ισοδυναμεί με ένα θέαμα μοναδικό στο είδος του. Οι ίδιοι το έχουν παρουσιάσει μπροστά στον βασιλιά της Νορβηγίας και στο φεστιβάλ του Βερολίνου ή και στο επίσημο δείπνο έναρξης της Πάτρας-Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2006... [Κι αυτά... Ν. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 7/5/2008]

No comments: