Monday, October 8, 2007

Εγαίνια της καινούργιας περιόδου με... πάρτι!

Πάρτι στην ταράτσα του «Ρεξ» για τη νέα σεζόν

Σε ένα πάρτι προσκάλεσε ο Γιάννης Χουβαρδάς συνεργάτες και φίλους την Παρασκευή το βράδυ στην ταράτσα του «Κοτοπούλη-Ρεξ», για να εγκαινιάσει τη χειμερινή περίοδο 2007-2008 στο Εθνικό Θέατρο. Ωραία η ιδέα, ωραία η ατμόσφαιρα, ωραίο το κλίμα της βραδιάς. Ο άνεμος της αλλαγής έχει φυσήξει για τα καλά στην πρώτη Κρατική Σκηνή μας και φάνηκε ήδη κι από αυτή την ιδέα του πάρτι.

Στη δροσερή ταράτσα του «Κοτοπούλη», με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό κι όλη την Αθήνα στο... πιάτο, φυσούσε θεατρικό αεράκι. Παρόντες στο πάρτι ήταν όλοι οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στις παραστάσεις της σεζόν αλλά και όσοι συμμετείχαν στις καλοκαιρινές, ήτοι το μισό ελληνικό θέατρο και βάλε! Το αδιαχώρητο στην ταράτσα.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Γιάννης Χουβαρδάς, στον ρόλο του οικοδεσπότη υποδεχόταν τους προσκεκλημένους του, τσούγκρισε το ποτήρι του με όλους, δέχτηκε ευχές και σύστησε τον υπουργό Πολιτισμού, Μιχάλη Λιάπη -που ήταν από νωρίς εκεί- στους παρευρισκόμενους.

Τη χορευτική νότα έδωσαν ο Κωνσταντίνος Ρήγος και η αναπληρώτρια καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου, Εφη Παπαθεοδώρου, οι οποίοι χόρεψαν ένα εκρηκτικό Bossa Nova. Το θεατρικό κομμάτι είχαν αναλάβει δύο νέοι ηθοποιοί, ο Κωστής Καλλιβρετάκης και ο Μιχάλης Φωτόπουλος. Κεφάτη μουσική από dj και έξυπνα βίντεο για τις παραστάσεις που θα δούμε τον χειμώνα, συμπλήρωναν το όλο σκηνικό. (Έθνος, 8/10/07)

ΥΓ. Αφού όλα ήταν ωραία, υπάρχει λόγος να κάνουμε σχόλια;


No comments: