Saturday, October 13, 2007

Φούστα μπλούζα...

Η ελληνική κοινωνία πιο ανεκτική από άλλες. Φούστα μπλούζα. Το «δίδυμο» Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου «ξαναχτυπά» φέτος με μια σύγχρονη κομεντί, που έχει για πρωταγωνίστρια μια τραβεστί. Ρόλο, όπως ξεκαθαρίζουν, εξαρχής γραμμένο για γυναίκα. Τον υποδύεται η Ελισάβετ Μουτάφη. Η παράσταση, σε δική τους σκηνοθεσία, κάνει πρεμιέρα αύριο στην «Πειραιώς 131».
Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ελισάβετ Μουτάφη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο «Φούστα μπλούζα» των Ρέππα και Παπαθανασίου
Εντεκα χρόνια μετά τους Μπαμπάδες με ρούμι, οι συγγραφείς ξαναγράφουν μια φάρσα για το παιχνίδι των φύλων και των ορίων. «Ηταν μια ιδέα που μας απασχολούσε 15 χρόνια», αποκαλύπτει ο Μιχάλης Ρέππας.

Κι αν αυτή η βασική ιδέα εκ πρώτης όψεως φαίνεται απλή, εντούτοις είναι ικανή να πυροδοτήσει έναν κυκεώνα απρόβλεπτων εξελίξεων. Στο Φούστα μπλούζα ο πατέρας επιστρέφει, έπειτα από 18 χρόνια, ως πλατινέ Φλωρίντα. Που έχει συνάψει ερωτική σχέση μαζί τηςΔημοσίευση ανάρτησης ακόμη και ο πατριός του παιδιού του!
Δες και exodos.

No comments: