Wednesday, July 8, 2015

Ο 007 έγινε ...μιούζικαλ

  • Οι περιπέτειες του πράκτορα Τζέιμς Μποντ αναμένονται να ανέβουν στην θεατρική σκηνή.
Ο 007 έγινε ...μιούζικαλ
Η παραγωγός Μέρι Σάλτζμαν, κόρη του επίσης παραγωγού των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, Χάρι Σάλτζμαν δήλωσε ότι η εταιρεία της, Placeholder Productions, έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα για το ανέβασμα ενός θεατρικού έργου, με ήρωα τον διάσημο πράκτορα Τζέιμς Μποντ. Η Σάλτζμαν αποκάλυψε ότι ο τίτλος του έργου θα είναι "James Bond: The Musical" και θα βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιστορία. Θα εμφανίζονται τόσο παλιοί όσο και νέοι «κακοί», όπως, επίσης ένα νέο κορίτσι του Μποντ.

Την μουσική και τους στίχους θα υπογράφει ο συνθέτης της κάουντρι Τζέι Χένρι Βάιζ. Επίσης, από το θεατρικό θα προκύψει ένα βιβλίο από τον συγγραφέα Ντέιβ Κλαρκ. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των πρωταγωνιστών.

Η παραγωγή αναμένεται να ανέβει στα τέλη του 2017 ή στις αρχές του 2018 σε θεατρική σκηνή του Μπρόντγουει ή του Λας Βέγκας.

Δημιουργός του Τζέιμς Μποντ ήταν ο Άγγλος Ίαν Φλέμινγκ. Το πρώτο βιβλίο του Φλέμινγκ με ήρωα τον πράκτορα ήταν το «Casino Royale», που εκδόθηκε το 1953. Έκτοτε, μέχρι το 1966, ο Μποντ πρωταγωνίστησε συνολικά σε δώδεκα μυθιστορήματά και εννέα σύντομες ιστορίες, πολλές από τις οποίες μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη.

 Η επόμενη, εικοστή τέταρτη ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο "Spectre" θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Στο πλευρό του Γκεγκ, θα βρίσκονται η Μόνικα Μπελούτσι και η Λέα Σεντού. Επίσης, θα εμφανιστούν ο Ρέιφ Φάινς και ο Κριστόφ Βαλτς στο ρόλο του κακού.

No comments: