Saturday, September 1, 2012

Η Αλίκη κλείνει το μάτι στη Μελίνα

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ Ο ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ

  • «Την ανατροπή της θλίψης» και την «εμπιστοσύνη στο χαμόγελο» προτείνει για τον χειμώνα ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η Αλίκη κλείνει το μάτι στη Μελίνα
«Την ανατροπή της θλίψης» και την «εμπιστοσύνη στο χαμόγελο» προτείνει για τον χειμώνα ο Τάκης Ζαχαράτος. Επειτα από τρία χρόνια απουσίας από την αθηναϊκή θεατρική σκηνή, ο περφόρμερ επιστρέφει φέτος δυναμικά στο θέατρο «Αλίκη», σε ένα one man show, με τίτλο «I am what I am».
Μια γεύση από την παράσταση που ετοιμάζεται; Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κλείνει το μάτι στη Μελίνα Μερκούρη. Η Μαρινέλλα συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη. Το τρίο ρακέτα (Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου) προσφέρουν γονατιστοί μονόπετρα στη βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η Σίρλεϊ Μπάσεϊ αγοράζει ολομέταξη μπουχάρα με επαναλαμβανόμενα μοτίβα από τη Δέσποινα Μοιραράκη.
Η πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ, ενώ η Βάνα Μπάρμπα απαιτεί έκτακτη, της έκτακτης, ω έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, για να γίνουν επιτέλους πράγματα σε αυτόν τον τόπο. Η Μύριαμ Απλού εκσφενδονίζει την καψούρα της για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη... Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου.

No comments: