Friday, October 19, 2012

«Φτωχούλα του Θεού» η Μυρτώ Αλικάκη


«Φτωχούλα του Θεού» η Μυρτώ Αλικάκη
Τη Φτωχούλα του Θεού θα υποδυθεί η Μυρτώ Αλικάκη στο νέο έργο της Ελένης Γκασούκα. Η σκηνοθέτιδα μετά τη "Φουρκέτα", επανέρχεται με το νέο της έργο. "Η Φτωχούλα του Θεού", μια κωμωδία με φόντο τη συγκίνηση και με πεδίο δράσης και πάλι την ελληνική οικογένεια. Η Δέσποινα (Μυρτώ Αλικάκη), ο σύζυγος ( Χρ. Σαπουτζής), η ξαδέρφη (Μίνα Ορφανού), η θεία (Σοφία Σεϊρλή), ο καλόγερος (Κώστας Δαρλάσης) και η συγγραφέας (Μαρίζα Τσίγκα), παλεύουν σε ακραίες καταστάσεις να βρουν την αλήθεια. Τι πιστεύουν ; ποιόν πιστεύουν ; γιατί πιστεύουν; ένα μικρό παιδί θα τους βοηθήσει να ισορροπήσουν;

Η παράσταση είναι μια θεατρική αφήγηση που παράλληλα με την εξέλιξη της πλοκής επιχειρεί να αναδείξει μέσω του σώματος την γοητεία της κίνησης και τις αποχρώσεις των χαρακτήρων.
Την σκηνοθεσία και την κίνηση υπογράφει η Ελένη Γκασούκα, τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, τους φωτισμούς η Κατερίνα Μαραγκουδάκη, τη διδασκαλία νοηματικής η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου, και τη μουσική επιμέλεια ο Πάνος Σουρούνης.
«Φτωχούλα του Θεού» η Μυρτώ Αλικάκη
INFO;
Θέατρο Χυτήριο
Πρεμιέρα 19 Οκτωβρίου 2012
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (2 παραστάσεις) και Κυριακή, ώρα 21:15. Λαϊκή απογευματινή 18:15
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «XYTHΡΙΟ», THEATRE & ART CAFÉ: Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού)
Τηλέφωνο             210 -34 12 313      

Διαθέσιμο δωρεάν parking

No comments: