Monday, April 30, 2012

«Δεσμοί» για τους θεατρολόγους


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Το Κέντρο Αρχαίου Δράματος Κ.Ε.Π.Ε.Α.Δ. «Δεσμοί» συνεχίζει την επιμορφωτική του δραστηριότητα με σεμινάρια που στοχεύουν στην περαιτέρω επιμόρφωση των θεατρολόγων μέσω βιωματικών εργαστηρίων πάνω στο αρχαίο δράμα. 
«Δεσμοί» για τους θεατρολόγους
Το Κέντρο Αρχαίου Δράματος Κ.Ε.Π.Ε.Α.Δ. «Δεσμοί» συνεχίζει την επιμορφωτική του δραστηριότητα με σεμινάρια που στοχεύουν στην περαιτέρω επιμόρφωση των θεατρολόγων μέσω βιωματικών εργαστηρίων πάνω στο αρχαίο δράμα. Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο Θεατρολόγων Π.Ε.Σ.Υ.Θ. οργανώνει βιωματικό σεμινάριο πάνω στους βασικούς άξονες του αρχαίου δράματος Λόγος - Μέλος - Ορχηση με υπεύθυνη τη Λυδία Κονιόρδου. Το σεμινάριο περιλαμβάνει Υποκριτική - Αυτοσχεδιασμό, Στοιχεία Σκηνοθεσίας, Κίνηση - Μουσική, Αγωγή Λόγου - Εκφορά Ποιητικού Κειμένου. Ολα τα μαθήματα είναι βιωματικά και στόχο έχουν να συμπληρώσουν την πρακτική εκπαίδευση των θεατρολόγων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους θεατρολόγους -όσοι εκ των οποίων είναι μέλη του Κέντρου Αρχαίου Δράματος «Δεσμοί» ή του Π.Ε.Σ.Υ.Θ επωφελούνται έκπτωσης 10% στο κόστος του σεμιναρίου.
Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ. Ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου: 13 Μαΐου, 19/ 20 Μαΐου, 26/27 Μαΐου, 2/3 Ιουνίου. Επίσης τον Μάιο θα διεξαχθεί βιωματικό σεμινάριο υπό την καθοδήγηση του Νίκου Κουρή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Κέντρου Αρχαίου Δράματος «Δεσμοί», στην ιστοσελίδα www.ancientgreekdrama.gr και στο τηλέφωνο            2107251173      .

No comments: