Saturday, August 25, 2012

«Ενας εχθρός του λαού» στη σκηνή


ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΛΦΑ

  • Το κλασικό έργο του Ερρίκου Ιψεν, «Ενας εχθρός του λαού», θα παρουσιάσει τον χειμώνα ο θίασος του Στέφανου Ληναίου και της Ελλης Φωτίου, στο θέατρο «Αλφα», από τις 12 Οκτωβρίου.

«Ενας εχθρός του λαού» στη σκηνή
Το κλασικό έργο του Ερρίκου Ιψεν, «Ενας εχθρός του λαού», θα παρουσιάσει τον χειμώνα ο θίασος του Στέφανου Ληναίου και της Ελλης Φωτίου, στο θέατρο «Αλφα», από τις 12 Οκτωβρίου. «Προσπαθούμε, 42 χρόνια πλέον στο θέατρο "Αλφα", να ξεπερνάμε κάθε δύσκολη εποχή του τόπου μας, όπως και τώρα, με έργα προβληματισμού και αισιοδοξίας», σημειώνουν ο Στέφανος Ληναίος και η Ελλη Φωτίου.
Τη σκηνοθεσία - ελεύθερη απόδοση - διασκευή υπογράφει ο Στέφανος Ληναίος, τα σκηνικά - κοστούμια η Ερριέτη Τσεκούρα και τη μουσική επιμέλεια ο Σωτήρης Ζερβάκος. Πρωταγωνιστούν: Στ. Ληναίος, Ε. Φωτίου, Μ. Ρευματάς, Χρ. Κελαντώνης, Γ. Χαλεπλής, Δ. Καραμπέτσης, Κ. Ζαχαριουδάκη. Τις υπόλοιπες μέρες στο θέατρο «Αλφα» θα παρουσιάζονται νεανικές θεατρικές παραστάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και ομιλίες-συζητήσεις πάνω στα μεγάλα προβλήματα του καιρού μας.

No comments: