Wednesday, June 21, 2017

«Πέραν του βλέμματος» | «Ανοιχτός» Μουσικο-κινητικός Πειραματισμός | Σάββατο 24 Ιουνίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ΕΝΑΡΞΗ: 17:30
Συμμετέχοντες: Αγγελόπουλος Γιώργος, Αναγνωστοπούλου Καλλιόπη, Καυκούλα Βασιλική, Λάσκαρη Ντόρα, Μανιού Κατερίνα, Παπαδάκη Κατερίνα, Ψύχα Χριστίνα.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μπαλαμπίνη Γεωργία

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 24 Ιουνίου και ώρα 17:30 στο πατάρι του Booze Cooperativa στην ομαδική μουσικο-κινητική διάδραση με τίτλο « Πέραν του Βλέμματος ». Θα παρουσιαστεί ένας ανοιχτός αυτοσχεδιαστικός πειραματισμός πάνω σε διεθνείς παραδοσιακές μελωδίες, μέσα από κείμενα και σχόλια των Τ. Λειβαδίτης, Γ. Βαρβέρης, P. Auster, T.S. Eliot, J. Kounellis, F..G. Lorca, J.Saramago.
“ Μακριά από το βλέμμα του ορατού νου εγκαθίσταται η υπόσταση της αόρατης ύπαρξης του ανθρώπου στο «είναι» του κόσμου. Σε αυτή την ανοίκεια περιοχή συνάντησης του ασυνειδήτου εαυτού με το συλλογικό γίγνεσθαι και σε μια προσπάθεια κατανόησης της ύπαρξης του ατόμου με έννοιες του άυλου και υλικού κόσμου, δημιουργείται ένας «ανοιχτός μουσικο-κινητικός πειραματισμός», τα ενεργά μέλη του οποίου, απροσχεδίαστα συστήνονται στο κοινό.
Στόχος τους είναι να καταθέσουν ενώπιον του τα ίχνη του αόρατου βλέμματος της ψυχής τους, μέσω μιας μουσικής χωρίς ήχο, μιας ποίησης με αυθόρμητη δομή, μιας εικόνας χωρίς λογικό περιεχόμενο. Με μόνο τους εφόδιο την ελεύθερη απόδοση του εαυτού
τους στον χώρο, συνθέτουν μια διαλεκτική ομαδική συνύπαρξη τέχνης και τεχνικής, μια πειραματική ανα-παράσταση, των ψυχικών διαδρομών τους στη σφαίρα του πραγματικού.”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57
  • Τηλ. 211-4053-733,
  • email: booze.crossteam@gmail.com

πηγή: Times News

No comments: