Monday, March 26, 2012

«Τερατώδη προβλήματα» του Μάρτιν Ντάουνινγκ

Mε μεγάλη επιτυχία έκανε πρεμιέρα σε μία βραδιά για φίλους, η ανατρεπτική και cult κωμωδία -παρωδία «Τερατώδη προβλήματα» του Μάρτιν Ντάουνινγκ στη Β' Σκηνή του θεάτρου Άλμα.   
  • Ποιο Twilight; Δείξτε λαιμούς στον Τότσικα

Mε μεγάλη επιτυχία έκανε πρεμιέρα σε μία βραδιά για φίλους, η ανατρεπτική και cult κωμωδία -παρωδία «Τερατώδη προβλήματα» του Μάρτιν Ντάουνινγκ στη Β' Σκηνή του θεάτρου Άλμα.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο δόκτωρ Βίκτωρ Φράνκεσταϊν, μένει σ'ενα λοφτ ενός ουρανοξύστη στο Μανχάτταν μαζί με τον υπηρέτη του τον Ιγκόρ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κουασιμόδο και την πιστή του οικονόμο την κυρία Λούρκερ, η οποία είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του.
Τι θα συμβεί άραγε όταν θα πάνε να ζητήσουν τη βοήθεια του ο ομοφυλόφιλος λυκάνθρωπος Χάρυ Τάλμποτ, ο Κόμης Δράκουλας, η βρυκόλακας Σούκι Στάκχαουζ, το Φάντασμα της Όπερας και μία σταρ του Χόλιγουντ, η οποία έχασε το Όσκαρ από τη Νάταλι Πόρτμαν;
Παίζουν:
Ποιο Twilight; Δείξτε λαιμούς στον Τότσικα
Αντρέας Κοντόπουλος, Αποστόλης Τότσικας, Γιάννης Παπαθανασίου, Νικολέττα Θωμά, Απόλλωνας Μπόλλας, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Αντώνης Αντωνάκος, Φαίη Ζαρμπή.
Συντελεστές:
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία-Σκηνικά- Κοστούμια-Μουσική επιμέλεια: Τάσος Ιορδανίδης
Ποιο Twilight; Δείξτε λαιμούς στον Τότσικα
Χορογραφίες: Φαίη Ζαρμπή
Φωτισμοί: Μπάμπης Αρώνης
ΣκηνοθεσίαVideo-προβολής: Αλέξανδρος Ζαρμπής
Διάρκεια παράστασης: 95 λεπτά.
Θέατρο Άλμα
Ακομινάτου 15 Μεταξουργείο,τηλ.             2105220100 begin_of_the_skype_highlighting            2105220100      end_of_the_skype_highlighting      
Δευτέρα-Τρίτη: 21.15
Γενική Είσοδος: 12 ευρώ

No comments: